Area Iscritti AREA ISCRITTI   Pagina Iniziale RENDI NET-PARADE LA TUA PAGINA INIZIALE
net parade
Net Parade
 
Net Parade
ClassificheIscrivitiArticoli e GuideRisorseRegolamentoSiti
URL:
 Di' che ti piace questo sito.
Mi piace
ANTEPRIMA SITO:
Anteprima tvshqiplive.altervista.org/shqiptare
DESCRIZIONE:
TV SHQIP TV SHQIPTARE TELEVIZIONE SHQIP LIVE ONLINE KANALE SHQIPTARE TV SHQIP TV SHQIPTARE TELEVIZIONE SHQIP LIVE ONLINE KANALE
ISCRITTO IN NET-PARADE DAL:
Lunedì, 10 Febbraio 2014
NUMERO COMMENTI DEI VOTANTI IN ARCHIVIO: 0
 
 
COSA PENSANO DEL SITO I VOTANTI
GRAFICA: 0,00%
CONTENUTI: 0,00%
QUALITA': 0,00%
UTILITA': 0,00%
SIMPATIA: 0,00%
GIUDIZIO MEDIO:   Dato non ancora disponibile
 
VALORI RILEVATI DA NET-PARADE
QUALITA':  86,97%
POPOLARITA' NEI MOTORI DI RICERCA: 20%
 
RICONOSCIMENTI RICEVUTI:
 
 
Questo è un Sito di alta qualità tecnica riconosciuta da Net-Parade
 
In evidenza e cliccabili i riconoscimenti ottenuti dal sito. Clicca per visualizzare il relativo certificato di attribuzione.
Per ulteriori informazioni relative agli award e a come un sito li può ottenere clicca qui
 
Di questo sito anche: Posizione e Voti  Regione votanti  Macchina del tempo  Resoconto qualità  Bacheca dei commenti
 
 
TV SHQIP TV SHQIPTARE TELEVIZIONE SHQIP LIVE ONLINE KANALE SHQIPTARE TV SHQIP TV SHQIPTARE TELEVIZIONE SHQIP LIVE ONLINE KANALE Tv Shqip Live - Tv shqip Live Televizione Shqiptare Live Tv Shqip Live kanale shqiptare live televizione shqiptare online te gjitha kanalet shqiptare live tv shqip live tv shqip live televizione shqiptare live Tv Shqip Live - Tv shqip Live Televizione Shqiptare Live Tv shqip Live Televizione Shqiptare Live televizionet shqiptare live ne internet NJOFTIM KANALET PUNOJNE RREGULLISHT PO PATET PROBLEME !! KLIKO KETU P R NDIHM !! web stats Menu principale Vai al contenuto principale Vai al contenuto secondario Tv Shqip Live PERDORIMI VLC (Ndihma TV) SHKARKO MP3 SHQIP Tv Shqip Live Share: T gjitha p rmbajtjet e kanaleve q gjenden n web site nuk jan pjes e serverave tan , as sht krijuar ose ngarkuar nga ne ,thjesht vepron si nj motor k rkimi q gjen server q transmetojn kanale shqiptare, nuk sht p rgjegj s p r k to transmetime. N se disa nga transmetimet shkelin t drejtat tuaja ju mund t k rkoni q ai transmetim t nd rpritet automatikisht nga p rgjegj sit e server ve q b jn transmetimin. Ky veprim do t ju siguroj q transmetimi i kanalit/eve t hiqet edhe nga websiti yne dhe websajteve tjera q i p rdorin k ta server . Tv Shqip Live Tv shqip Live Televizione Shqiptare Live mund ti shikoni live nga interneti me ane te programit vlc shume kanale te digialb tring platformes satelitore shqiptare gratis nga interneti duke pasur te pakten mbi 2 mega shpejtesi interneti .kjo eshte menyra me e thjeshte per te pare kanalet televizive shqiptare si fillim duhet te shkarkoni Vlc Video Lan mund ta shkarkoni ne kete faqe tek ndihma siper pasi keni istaluar vlc duhet ta hapni po para se ta hapni duhet te keni mbyllur te gjitha faqet e internetit (crome .moxilla.explorer) dhe pastaj vazhdoni pikat e istalimi
Copyright 2000-2021 Net-Parade.it -    Iscrivi il tuo sito internet, blog o forum